Constructori profesioniști și clienți onești

BRIGADA.MD - reprezintă un internet-proiect care prestează servicii informative de căutare a constructorilor profesioniști, precum și de căutare de lucru în domeniul reparațiilor și construcțiilor. Noi nu suntem intermediari și nu intervenim în niciun mod în colaborarea dintre client și executor.

SCOPURILE NOASTRE – să facem ca domeniul construcțiilor în țara noastră, Republica Moldova, să fie mai calitativ, mai transparent și mai onest. Să le oferim posibilitate constructorilor și brigăzilor de construcții să povestească despre sine, absolut gratuit, creînd un profil pe resursa BRIGADA.MD. Să ajutăm companiile și firmele cu activități legate de construcții și materiale de construcție, să relateze despre serviciile și mărfurile oferite, și, dacă va fi necesar, să găsim lucrători pentru locurile disponibile.

ESTE NEVOIE DE CONSTRUCTORI PROFESIONIȘTI?
Casa sau oficiul Dvs. necesită reparație? Sau, inițial, trebuie construite? Pe site-ul BRIGADA.MD, Dvs. puteți găsi lucrători de diferite specializări, care sunt în măsură să execute orice sarcină în domeniul reparațiilor și construcțiilor. Resursa oferă cel mai vast catalog de constructori, fiecare dintre care are profilul propriu, care conține referințe, un portofoliu de lucrări executate, datele de contact și categoriile de specializare.

DVS. SUNTEȚI UN PROFESIONIST ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR?
În cazul în care Dvs. sunteți un specialist calificat în domeniul construcțiilor sau reparațiilor, proiectul nostru este dispus să Vă ajute în căutarea clienților. Proiectul BRIGADA.MD va facilita procesul de căutare a volumului de lucru, Vă vom ajuta să găsiți clienți care au nevoie de serviciile Dvs. Totodată, Dvs. veți putea afla colaborările anterioare ale altor executori cu clientul ales, ceea ce Vă va ajuta să evitați orice riscuri și să Vă obțineți câștigul cinstit.

BRIGADA.MD SE POZIȚIONEAZĂ CA:
  • o platformă puternică de căutare de lucru în domeniul construcțiilor și reparațiilor;
  • un catalog enorm de constructori profesioniști;
  • o punte dintre cei care construiesc și cei pentru care se construiește;
  • locul în care începe realizarea visului.